چهارشنبه، 22 شهریور 1402
آب بندی کردن سینک ظرفشویی

آب بندی کردن سینک ظرفشویی

آب بندی سینک ظرفشویی

آب بندی سینک ظرفشویی یکی از مهم ترین مراحل در هنگام نصب سینک ظرفشویی است. انجام این کار باعث پوشیده شدن درز و شکاف های بین سینک و کابینت می شود و از ورود آب به داخل کابینت و شکاف ها جلوگیری می کند. برای آب بندی سینک میتوان از انواع چسب ها و درزگیرهای مخصوص استفاده کرد. چسب هایی مثل چسب آکواریم، سیلیکون، اپوکسی، پلی اورتان و درزگیرهای سیلیکونی و پلی اورتان از جمله کاربردی ترین مواد برای آب بندی سینک به حساب می آیند.

انواع روش های آب بندی سینک

استفاده از چسب آکواریم و درزگیرهای سیلیکونی از مشهورترین روش ها برای آب بندی سینک ظرفشویی است.

مزایای آب بندی سینک با چسب

چسب ها از مواد با کیفیتی ساخته شده اند و خاصیت ضد آب دارند و استفاده از آنها باعث می شود تا فضای خالی بین کابینت و سینک ظرفشویی پر شود و رطوبت به کابینت نفوذ پیدا نکند و از خسارت به آن جلوگیری شود. از جمله ویژگی های چسب می توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت و دما، جلوگیری از رشد باکتری، قدرت چسبندگی بالا اشاره کرد.

مزایای آب بندی سینک با درزگیر

یکی دیگر از مواد کاربردی در آب بندی سینک درزگیرهای سیلیکونی است که آنها نیز از خاصیت ضد رطوبت برخوددار هستند و جهت عایق کاری سینک و کابینت از آنها استفاده می شود. از جمله ویژگی های استفاده از درزگیر می توان به مقاومت در برابر دما و ماندگاری بالا اشاره کرد.

مراحل آماده سازی سینک برای آب بندی و عایق کاری

  • ابتدا سینک را به طور کامل تمیز می کنیم و گرد و غبار موجود بر روی سینک را پاک می کنیم
  • پاک کردن آثار چسب یا درزگیر هایی که قبلا مورد استفاده قرار گرفته شده
  • چسب را داخل پیستون تفنگی قرار دهید و به آرامی شروع به عایق کاری کنید. پس از اتمام مرحله چسب کاری میتوانید سطح چسب را صاف کنید
  • حدود یک روز از سینک استفاده نکنید تا چسب به خوبی خشک شود
  • بعد از خشک شدن چسب می توانید برای آب بندی بهتر و محکم کاری از درزگیرهای سیلیکونی استفاده کنید